2022-01-07 945 浏览
非常不愉快的用餐體驗用餐限時1.5小時但餐廳由客人入座的一刻就開始計時睇得menu落得order等埋野食黎都冇左15分鐘😓😓仲要等個爐熱起,同埋等啲野食熟真正嘅用餐時間只有45分鐘😓我同朋友都以為係落餐時間開始計時,所以一路都睇住時間食食到仲有一半都未食完,個staff行埋黎同我地講得番3分鐘淨。。。真係o晒嘴,跟住佢先解釋係由入座嗰刻就計時😓😓跟住我同個朋友就狼吞虎嚥咁食埋啲餸,麵就一定唔夠時間食啦。最後就食淨好多,明明我地都仲食得落,係佢計時好harsh😓😓overall黎講,食物質素ok,麵底份量大,嘢飲都ok。埋單每人$65,價錢合理。但係食嘢食到咁急咁趕,都唔知為乜。其他鋪頭都有用餐時間限制,但係唔會最後3分鐘先講囉😓😓。我見其他檯夠鐘走,會有個staff行埋去睇住佢執嘢,吹佢走,其實食到好大壓力😓😓如無意外,都唔會再番黎食😓😓😓
非常不愉快的用餐體驗

用餐限時1.5小時
但餐廳由客人入座的一刻就開始計時

睇得menu落得order
等埋野食黎都冇左15分鐘😓😓

仲要等個爐熱起,同埋等啲野食熟
真正嘅用餐時間只有45分鐘😓

我同朋友都以為係落餐時間開始計時,所以一路都睇住時間食

真係o晒嘴,跟住佢先解釋係由入座嗰刻就計時😓😓

如無意外,都唔會再番黎食😓😓😓