2019-02-27 270 浏览
自己就好中意食麻辣火鍋新年前見面書有介紹呢間 又有我中意食既豆腐串 新年便約好友到此食個便飯當開年佢半自助型式 小食同野飲 菜 菇果類都自己拿!食住小食等湯來雞翼尖 木耳 拍青瓜 炸豆? 豆干?另外兩樣唔識不過都幾好食啊!仲有湯都係自己拿 勁方便 減輕服務員負擔成日唔理之餘自己行下又食多點!!同友人選左個188餐加30蚊選左鴛鴦湯麻辣鴨血+沙爹😂兩個都農味湯😂麻辣都夠味 鴨血吸左辣汁真係好食 無得輸個沙爹味都唔係好覺 不過浸菜果陣會食到陣沙爹應有既甜味 都唔錯 撈下個沙爹湯果陣撈到隻爛雞腳 唔知係米姐係佢湯底既湯自己煲呢😂呢個係188個餐先送來既拼盤乜乜菌 牛頸脊 四粒牛丸牛同個乜菌都好食 牛勁嫩 個菌就好吸汁佢方便就係電話微信落單 唔洗寫紙 幾環保既姐係幾似大陸咁不過碌下碌下都唔見有我想食既豆腐串我諗功夫煩 取消左鵝腸 草咩牛肉好滑呢個牛 又有香草既料味瘋狂牛肉好多香辛料既牛肉其實好似乜大俠都有呢款牛肉呢度任食價都有呢正 唔錯 又香 又辣 又嫩菊咩牛鞭都幾勁下 第二朝好硬 功效好鴨血估唔到佢叫來既牛都幾靚 紋路唔錯有驚喜我諗呢間我都會再叫朋友仔來 值得一吃 咁既價錢
自己就好中意食麻辣火鍋
佢半自助型式 小食同野飲 菜 菇果類都自己拿!
食住小食等湯來

雞翼尖 木耳 拍青瓜 炸豆? 豆干?
另外兩樣唔識不過都幾好食

同友人選左個188餐加30蚊選左鴛鴦湯