2023-02-11
🌸.提早過情人節*𖥧𓇣 ﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊ꔛ☆*゚(๑⃙⃘´ಲ`๑⃙⃘ )=͟͟͞͞ ᵏ ⁱ ⁿ ᵒ ᵏ ᵒ ꕀ ᐝ˓◞˂̵✧同寶兒食晚餐🥣🫶🏻見到有情人節套餐🌸沒有情人的我當然要同我朋友享受一下🤪🐷 一盞燈·長沙灣地鐵站C1出口直行5分鐘呢度門口放有透明花嘅擺設❤️超級靚可以打卡入邊貓貓位置都有少量花朵打卡💕💡而個情人節套餐只係需要$520/2位🙆🏻♀️𓆸 ॱଳॱ ⸜ ̠ꌇི͚̠⸝ 𓌉◯𓇋 ⸝⸝⸝ 𓎩 ⸝⸝ 𓌈˒˒* ⸜ ̠ꌈྀ͚̠⸝🌈金柚櫻花蝦沙律💕柚子酸甜開胃、櫻花蝦點綴十分可口羽衣甘藍🥬味道較大😆都幾特別第一次食🌈南瓜蟹肉湯💕南瓜蟹肉湯、濃郁無瑕💛🌈西冷牛扒配薯蓉野菜💕擺設十分精美❤️連翠玉瓜味道都好好食😋🙆🏻♀️牛扒有嚼勁而肉味濃,薯蓉滑滑綿綿的口感令人一口接一口🐷🌈 西班牙豬鞍架配青森蘋果蓉汁及薯蓉寶菜塔 💕豬鞍味較濃郁,帶有脂肪、油脂部位不算太乾🧟♀️呢個都有薯蓉🤤兩個主菜都沒有飯同意粉我哋問餐廳職員🙈佢話如果真係唔夠食可以同餐廳職員講加多少許薯蓉/沙律🐷要提前講💡主要比大家慢慢品嚐主菜、香港個節奏太快了🥲聽講呢度好似係不限時❤️🔥唔會趕你走真係好正👋🏻平時成日吹吹吓水都俾人趕走真係好冇Mood🥲🌈 玫瑰
﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊
入邊貓貓位置都有少量花朵打卡💕
💡而個情人節套餐只係需要$520/2位🙆🏻♀️
金柚櫻花蝦沙律
🌈金柚櫻花蝦沙律💕
柚子酸甜開胃、櫻花蝦點綴十分可口
羽衣甘藍🥬味道較大😆都幾特別第一次食
南瓜蟹肉湯
🌈南瓜蟹肉湯💕
南瓜蟹肉湯、濃郁無瑕💛
西冷牛扒配薯蓉野菜
🌈西冷牛扒配薯蓉野菜💕
擺設十分精美❤️連翠玉瓜味道都好好食😋
🙆🏻♀️牛扒有嚼勁而肉味濃,
薯蓉滑滑綿綿的口感令人一口接一口🐷
西班牙豬鞍架配青森蘋果蓉汁及薯蓉寶菜塔
🌈 西班牙豬鞍架配青森蘋果蓉汁及薯蓉寶菜塔 💕
豬鞍味較濃郁,帶有脂肪、油脂部位不算太乾🧟♀️
呢個都有薯蓉🤤
兩個主菜都沒有飯同意粉我哋問餐廳職員🙈
主要比大家慢慢品嚐主菜、香港個節奏太快了🥲
聽講呢度好似係不限時❤️🔥唔會趕你走真係好正👋🏻
酸酸甜甜解膩一流😋
格仔夾心雪糕🍦又靚又好味🤤
#情人餐 #超優惠驚喜價 #舒適空間
༶•┈┈┈┈୨♡୧┈┈┈┈•༶
˒˒✩⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝̣⃝ͯ⃝ 一盞燈 @lumierehkg
≋ ≋ 長沙灣發祥街10號李鄭屋商場地下110號舖
₊˚· ७── ⁼³₌₃