2006-09-22 5 浏览
一間一直想去好耐o既餐廳(正確o的黎講係快餐店, 不過係高級果隻).同老婆兩個人去, 入座後侍者先奉上酸菜兩大碗(分別係菜絲同青瓜), 當中菜絲好食o的. 一睇餐牌, 好多野想食, 仲有套餐供應添. 不過驚住一人一個套餐食唔晒, 所以只係散叫. 一論商議後, 叫左一客"MONSTER BEEF BURGER(8 OZ.)" 同一客蛋蝦沙律.塊牛肉差不多一吋厚, 好juicy, 不過我叫medium, 佢比左差不多well done我, 呢度要扣少少分, 不過伴碟o既fries 同onion ring都很好食. 沙律就好fresh, 蝦同蛋o既份量都很多, 不過蝦就冇乜蝦味, 而且口感麻麻~ 不過個salad dressing係極之好味!! 剩係呢兩個食送已經食到飽飽, 好彩初頭冇叫套餐!埋單$28X, 我覺得OK, 因為坐得都幾舒服同埋service 好好!