2005-07-10 7 浏览
幾個星期前同男友2 丁友去左美心皇宮食冬瓜盅, 其實都幾好笑咖, 好似我地呢d咁細個既人, 都會去呢d地方2個人食晚飯~~~!!^^我地叫左冬瓜盅1個, 菠蘿咕嚕肉同翠塘豆腐, 冬瓜依然好食好清, 個湯真係好好飲, 記得第一次食既時候, 係我上年生日, 我同我男朋友又係係呢度叫冬瓜盅......其實2個人叫, 真係食唔哂, 每人食左5,6碗食埋d(食送)都已經飽到頂住個肚, 最好笑係個度d伙計次次都想走過黎幫我地"筆"冬瓜, 但係我男友都婉拒左佢地(大大話話有4,5個伙計走過來, 服務真係唔差), 因為男友喜歡自己"筆", 佢話有筆雪糕feel好好玩咁話>.<~~~~食左咁多冬瓜, 個晚半夜起身去小解男友都係~~~~~!!!!