2025-07-16
今次嗌咗最多人食嘅Trio Mini Don Teishoku <自選三款小碗蓋飯御膳>😍我地可以喺8款小碗蓋飯中任選3款,今次就試咗「和牛漢堡」、「薄切和牛照燒」同埋「三文魚及魚籽」;而茶碗蒸、沙律、唐揚炸雞同埋湯烏冬就係個餐包埋嘅~全日免收加一服務費,$108埋單!🤩1.和牛漢堡 🍔🥩呢個和牛漢堡蓋飯真係超級 Juicy,牛肉香味濃郁,入口即溶,仲有我最鍾意嘅芝士淋喺面 (,令成碗飯層次豐富又唔會太膩,好啱想食肉肉但又唔想太heavy嘅你!2. 薄切和牛照燒 🍖✨薄薄嘅和牛片配埋甜甜嘅照燒醬,肉質嫩滑又帶小小焦香,每一啖都係幸福感爆棚念,鍾意和牛嘅大家千祈咪錯過!3. 三文魚及魚籽🐟🍣鮮嫩嘅三文魚片加埋彈牙嘅魚籽,口感層次豐富,配埋白飯一齊食,完全比得上日本魚生飯嘅 level 🥹(其他款式包括「燒鰻魚玉子」、「醬烤三文魚腩」、「帆立貝甘蝦」、「鮑魚明太子蓉」同埋「鵝肝和牛野菌飯」😋)今次仲試咗好多人try 嘅芒果沙冰🥭,真係完全冇失望!芒果味濃郁到爆炸,冰沙細滑又唔會太甜,清涼+解渴💯,超適合夏天試試佢黎消暑!
<自選三款小碗蓋飯御膳>😍
1.和牛漢堡 🍔🥩