2018-09-28 85 浏览
約咗朋友敘舊,朋友揀咗位於尖沙咀棉登徑嘅brick lane galley !見comment都唔錯,店舖氣氛好好呢!還有Out door seat,由於我同朋友都唔食煙就揀咗坐室內啦餐牌選擇唔算太多,還有一本專門嘅wine list不過揸咗車唯有飲果汁 我本身是龍蝦控,見到有龍蝦湯同龍蝦意粉,唔使諗,就這兩款吧先來龍蝦湯非常之香濃!龍蝦膏的味道入晒落個湯度,而且龍蝦肉還挺多呢,份量也不少,夠兩人!再嚟龍蝦意粉更是誇張,整隻龍蝦鋪在意粉面,擺得很精美,令人食慾大增!🤩扁意粉也煮到恰到好處煙煙銀銀的,牛油龍蝦味香噴噴朋友就點左肉眼扒,配上焗蒜和焗薯,很match,點了五成熟,粉紅粉紅的,牛肉味很濃,超多肉汁好友聚舊,再加上美食,錦上添花!下次就到我揀拉

餐牌選擇唔算太多,還有一本專門嘅wine list
不過揸咗車唯有飲果汁

我本身是龍蝦控,見到有龍蝦湯同龍蝦意粉,唔使諗,就這兩款吧

Lobster  Bisoue

扁意粉也煮到恰到好處煙煙銀銀的,牛油龍蝦味香噴噴

Lobster  Linguine

Australian  Grain  Fed  Black  Angus  Ribeye

好友聚舊,再加上美食,錦上添花!
下次就到我揀拉

Lobster  Bisoue