如果平時係為左食, 我係會選擇留返係 尖咀 或者返去香港島搵野食, 幾時都唔太願意落黎旺角食, 人多之餘, 通常間間店都嘈到嘔, 但好在呢間店咁多年都仲未執!!!!~!!! 今晚黎開行街先有餐安落茶飯食下~! 記得第一次黎幫襯既時候, 香港仲未正式推行食店禁煙, 但呢度已經獨自推行呢個行動, 而且當大家仲講緊要求每餐要食得健康既時候, 呢間店已經做緊 全用 olive oil 黎煮食, 而且佢地賣既飯, 仲有紅米, risotto 等等... 佢既價錢仲一d 都唔算係貴, 只係佢個地點無咁好, 同服務質數比較無咁注重, 但我覺得係老旺呢個咁既地方, 搵到一間咁既食店, 真係執到~當大家走返過去另一邊既朗豪坊, 難道呢類餐廳唔洗排隊等位?! 一間店開左咁多年, 仲會上黎幫襯既人我相信顧客真係buy 呢間店, 唔洗迫, 唔洗排, 食既野又唔係差, 比上一百元呢個中等價, 食西餐我覺得絕對係值.咸既味道又真係可能見人見至, 我朋友都話覺得咸左d, 不過我唸下次再黎食, 我都會提一下佢輕手少少, 少咸唔該~!

烤羊架, 還ok , 我覺得呢110元, 值
烤羊架, 還ok , 我覺得呢110元, 值