2021-05-08 152 浏览
小編每次路過呢間鋪頭都會見到好多人係度等位👀 難得今次冇咩人等位 就入去食 鋪面唔算太大🎋 正正常常啦 因為今次得兩個人👭🏻試唔到好多野 所以叫左三樣野 質素全部都唔錯 可以有下次🤪初見香草吉列牛 配白飯 糖心蛋($128)呢個一定要叫🤩基本每枱都有叫呢一個 因為可以自己燒 而且佢係用左美國prime級牛肩胛🥩所以食落個牛味🐮較重不過香草味較淡 但係點埋附上既秘製醬汁/鹽🧂就岩岩好喇✌🏻佢有個既脂肪比你塗係石板上面 等你燒既時候唔會黏底 中意燒幾成熟就幾成 由你話事👅 好睇好玩又好食👍🏼糖心蛋既味道都唔錯💯季節海鮮鍋 龍蝦🦞湯配飯($88)第一啖梗係試試佢個湯底先架啦 係龍蝦🦞湯😍龍蝦🦞味唔算太重 但對於口味比較淡既小編就覺得不錯👌🏻 因為唔會太鹹 海鮮一向係小編既至愛❤️ 每日食都得架 講笑咋🤣 但佢海鮮既份量都幾多 有兩隻串好左既蝦🦐 兩隻蝦仔 兩粒蜆 有一隻青口 仲有一大份既雜錦海鮮 唔係雪藏果隻 鍋本身已有其他配菜 所以食完都已經飽哂🤰🏻炸明太子釀雞翼($58/3隻)呢個係最有驚喜 味道有少少辣 明太子的餡料爆多 裏面加左少量蔥 將明太子的鹹香味提升另一個層次 令味道同口感唔會太

初見香草吉列牛 配白飯 糖心蛋($128)

季節海鮮鍋 龍蝦🦞湯配飯($88)

炸明太子釀雞翼($58/3隻)
呢個係最有驚喜 味道有少少辣 明太子的餡料爆多 裏面加左少量蔥 將明太子的鹹香味提升另一個層次 令味道同口感唔會太單一👍🏻

✨提外話 呢度既侍應都好貼心 ❤️我地食食下都唔知冇哂火 🔥佢地係會主動走過黎幫我地換 好值得加分💯