平時我黎就鍾意食薯條, 但第一次帶老公黎就多了少少新意,加埋佢鐘意既野包括龍蝦湯 + 香辣蕃茄海鮮燴焗飯 + Long Island...但最重要的儀式感就是這個在燃燒既德國豬手,不管是失戀,帶朋友慶祝生日,還是帶楊大爺來,這份儀式感都是不能缺少而顯得我帶黎既友人對我黎講一定既重要性😂當然呢次老公既星期日晚餐: 龍蝦湯係我地兩個一致最滿意之選之一, 因為份量夠我地兩個飲之餘, 個湯仲有一些少蜆而有多一點兒口感, 又唔會好似出面飲果D 咁咸, 反而老公好想再encore平時我來飲野都會叫開白酒, 但真係好好奇"Just For You" 係點, 係調酒師發辨, 定係客人既要求既口味呢? - 最後係調酒師會親自去了解客人要求既味品嚐咩味既cocktail 去度身訂造, 所以我都幾欣賞呢種咁有創意既service。今次我要求左既Just For You 想杯cocktail 要走冰, 唔要甜, 可以試少辣, 我諗下次再來, 我都一樣會叫點返呢個Just For You