我既FIRST IMPRESSION 來自工廈風既水泥牆feel 既地鋪 cafe 好特別!入到去就來一杯自家烘焙咖啡豆磨既咖啡,自家製Tiramisu & 雪糕(每日限量供應)岩晒好似我同呢位同我一樣比較鬼婆口味既OL, 而且我仲受cafe個可愛logo 吸引住。我有我飲既自家烘焙咖啡,個咖啡既口感滑到好似我之前愛上左飲既冰滴咖啡。而舊同事所揀既Tiramitsu 亦好合佢心意同埋仲嗌左個MATCHA LATTE,味道唔太漏,有些少甘香, 仲有有個MAGAREITA PIZZA LOOK 既TOAST 都好香脆唔太HEAVY, 岩晒又有下午茶, 但之後趕返屋企食晚飯又唔會食唔落。舊同事仲話weekend 來到呢間cafe 好chill,而且cafe既setting cater 到人流而無壓迫感, 所以我本人會列為我誠意推薦既weekend chill 好去處