2021-09-11 42 浏览
韓式三文治~慢煮牛柳🥪以麵包🥯嚟講,我都覺得幾好食。香脆可口。難得係我會食埋啲邊邊嘅位置。雖然佢有panni 嘅坑紋,不過佢個包吾係意式香草包。係自家製嘅,慢煮牛柳入口鬆軟。醬汁吾太多,無喧賓奪主,保留到牛柳吾錯的肉味。All Day breakfast (American Style)有自家特色的地方係:1。麵包🥯係自家製,加入咗足料嘅合桃堅果🌰 外脆內軟。2。磨菇炒得香噴噴,再用煙肉包住,似足日本壽司嘅花之戀。其他材料都高質嘅飲品 夜晚吾飲咖啡,我地叫左matcha latte 和香芋latte. 兩杯我都比滿分。兩杯嘅甜度適中、飲完吾會涸喉,好舒服😌 寶物沉歸底,香芋鮮奶真係有芋頭係底。睇得出,餐廳自家製唔少野,無靠syrup or artificial flavoring 太多。
韓式三文治~慢煮牛柳🥪
韓式三文治慢煮牛柳

有自家特色的地方係:
1。麵包🥯係自家製,加入咗足料嘅合桃堅果🌰 外脆內軟。
2。磨菇炒得香噴噴,再用煙肉包住,似足日本壽司嘅花之戀。
其他材料都高質嘅
All  day  breakfast