2018-10-10 1624 浏览
親戚請客帶我地去呢間酒店食自助午餐,我地食11點半呢個時段,一早就已經到咗!好彩同隔離枱之間唔想太近,私隱度都ok!前菜都有各種唔同既冷盤,中華沙津、火腿等等都有提供,食咗小小冷盤嚟開胃先!飲品既話都有返detox water、蘋果汁、咖啡同茶等等自己拎,試咗蘋果汁都幾好飲,唔會太甜。熱食就無影太多,根本上蘋菜、肉類,飯等等都有,比較特別係有呢個芝士焗蠔,芝士味好重!除咗焗蠔,最特別係仲有生蠔! 啲生蠔仲要勁大隻,好多人都攞咗幾隻嚟食,我食落去都幾鮮甜!除咗生蠔,仲有啲魚生同壽司任拎,魚生就有三文魚、立魚同八爪魚,啲三文魚都好肥美!大大件牛扒!五至六成熟左右~甜品都好多選擇,雪榚、中式糖水(楊枝甘露、豆腐花)、唔同既蛋榚仔等都有齊。最鐘意既甜品就係呢個師傅即整pancake,我揀咗香蕉係入面,食落去幾creamy又好軟熟!上網check返都係唔洗兩百蚊一個人,呢個價錢有魚生,有生蠔任食都幾抵!

大大件牛扒!五至六成熟左右~