2017-03-11
最近朋友提出去食放題,上網睇到吉壽做緊個優惠,930後成人每位減30再有85折,埋單兩位只係436見到咁鬼抵,而且之前食過質素絕對有保證,於是就直接扑取呢間首先要提提大家,佢地個芥辣真係好攻鼻,我成包用晒搞到我食既其間真係流左唔小眼淚 同一般放題一樣,飲品甜品都係出去自己拎既,有好多款飲品啤酒,雪條雪糕機等等野食既種類都算多,一定滿載而歸🤤而有幾款食物真係值得推介一下呢個冷盤係出面自己夾,有我好鐘意既泰式鳳爪同海硩order個d食物未到可以食住呢d頂住先,酸酸辣辣更加醒胃大部份人第一時間一定係點左刺身先,但每次我都會有d卻步,因為曾經係其他放題食過一d好唔新鮮好似已經擺左好耐既刺身。但今次真係無令我失望,刺身好鮮甜,我同朋友足足order左3次黃金焗帶子,我將重點放左係上面個d醬到蛋黃醬配落去帶子 或者生蠔拎去焗,一定係絕配呢個大蝦其實唔算好特別,但係我欣賞佢個汁,而且好入味,可以啜埋個殼其實壽司有好多款式,仲有一頁係創意壽司,但食壽司會好快飽所以都無嘗試到而我會推介呢兩款,蟹棒好大條,香蔥蒜香牛肉好惹味,岩哂鐘意蔥蒜既朋友鐘意蕃薯既朋友必食,甜甜地好好味食到最後好飽都一定要食番個榴櫣
鐘意蕃薯既朋友必食,甜甜地好好味
食到最後好飽都一定要食番個榴櫣炸彈🤤榴櫣愛好者一定會明白點解飽到嘔都要堅持食呢個🤤外面個皮夠脆,而熱左既榴櫣更加香
總括黎講食物質素唔錯,服務態度都幾好,野食出得夠快夠齊,下次一定會再黎過