2019-08-27 48 浏览
朋友住黃埔話附近有間食蒸海鮮兼有埋自助吧,仲有韓服俾客人有興趣可以著上身影相~咁特別就專程去試下!我地叫左九重海鮮塔配韓式自助吧,餐入面有泡菜煎餅、沙巴肉蟹、鮑魚、海蝦、白蜆、沙白、多寶魚、蔬菜拼盤、黑椒盬肥牛同埋蒜蓉粉絲元貝。ORDER完冇幾耐店員就奉上泡菜煎餅,香脆惹味,微辣味道,唔食辣既都會接受到!跟住海鮮塔就黎喇~店員提醒溫度計升到95度就叫佢地開蓋~個蒸鍋升溫都好快,唔駛一陣已經到度數~每食完一層店員都會即刻幫我地拎走俾我地食下一層,服務非常周到!海鮮原汁原味好鮮味,可以係自助吧拎醬汁點黎食~唔好睇每一層既份量唔多,其實每層咁食都好快有飽既感覺!我覺得鮑魚最正~夠肥美又彈牙厚肉,好想瘋狂食10隻~XD另外出面都有韓式自助吧,有魚糕串、沙律、甜品同飲品等,仲不定時有炸雞同醬油鮑魚同海蝦,一出既時候店員會敲響個大鼓再大叫有咩食物出爐,好好玩好特別~最後同朋友係門口試左套韓服影相,又食又玩勁開心~

最後同朋友係門口試左套韓服影相,又食又玩勁開心~