2017-08-04
琴日放工真係勁攰,所以決定同同事一齊去食番餐勁嘅! 佢話吉壽食過幾好味,咁就去試下啦!呢度有自助區自己夾野食,熟食有豬手、雞腳、連重慶雞煲都有,又幾好味喎雞煲!有沙律區自己拎。甜品區嘅甜品都超過十種,最好味係牛奶布甸、芒果糯米糍同埋咖啡味嘅cake。心太軟就唔流心嘅,但如果你當佢係brownie都算ok,鬆軟、朱古力味濃。除左有雪糕杯同雪條之外,仲有軟雪糕,可以自己落topping, 士多啤梨味唔錯!刺身方面,呢度嘅甜蝦真係必食!!食到蝦嘅鮮甜味,我食左10隻都有。帶子都算大隻同新鮮。熟食方面,泰式炒辣蟹好正!!一份有半隻蟹,蟹殼有肉有膏,小辣; 芝麻雞翼個皮好脆,肉嫩,食左兩隻。牛舌好有牛味,我同事好鐘意食。炸物我只係試左榴槤炸彈同海苔多春魚。多春魚嘅炸粉比例剛好,炸得好好食,食到海苔嘅味道。榴槤炸彈即叫即炸好熱,好多榴槤漿。整體食物都幾滿意,無漏單
有沙律區自己拎。
整體食物都幾滿意,無漏單