2006-04-27 11 浏览
4人餐加兩碟炒粉麵飯~床菜名唔係好記得..大約吧~都ok啦~隻蟹都算大隻,我淨係試左個殼d羔少少,味道真係好麻麻,但其它部份就見d朋友點整都整唔開d殼,個殼真係超硬,所以隻蟹大部份d肉都食唔到..我覺得e個係最好味的,蝦大隻又彈牙~配合酸甜又脆既外層~好味!唔知叫乜但係係新鮮熱辣,好香口又特別~d肉大部份係鞋的得好少好少部份係滑的..份量幾足夠味道又唔差~但d野飲真係好唔掂,好似杯三色冰咁,好甜好甜仲要有奶茶味,同個侍應講,佢話係耶奶味,三色冰係咁味果wo..佢真係以為我地以前冇飲過三色冰,可能我地以前飲果d全部都係假既,佢e杯先至係真既三色冰..叫左5杯野飲,得1杯係叫做落得口,其它全部都好怪好難飲,..仲有四件既甜品,無興趣所以無食..服務就ok啦~見我地其中一個披哂衫又主動同我地調節個風口位d冷氣~我地食哂野仲坐係度都無話趕我地走咁啦~共abt$870
4人餐加兩碟炒粉麵飯~
床菜名唔係好記得..大約吧~
[馬拉盞炒通菜]都ok啦~[咖哩炒蟹]隻蟹都算大隻,我淨係試左個殼d羔少少,味道真係好麻麻,但其它部份就見d朋友點整都整唔開d殼,個殼真係超硬,所以隻蟹大部份d肉都食唔到..[咕嚕蝦]我覺得e個係最好味的,蝦大隻又彈牙~配合酸甜又脆既外層~好味!唔知叫乜但係係[油炸鬼入面讓左野]新鮮熱辣,好香口又特別~[咖哩雞]d肉大部份係鞋的得好少好少部份係滑的..[海鮮炒飯,炒貴刁]份量幾足夠味道又唔差~但d野飲真係好唔掂,好似杯三色冰咁,好甜好甜仲要有奶茶味,同個侍應講,佢話係耶奶味,三色冰係咁味果wo..佢真係以為我地以前冇飲過三色冰,可能我地以前飲果d全部都係假既,佢e杯先至係真既三色冰..叫左5杯野飲,得1杯係叫做落得口,其它全部都好怪好難飲,..仲有四件既甜品,無興趣所以無食..

共abt$870