2019-01-08 586 浏览
Ruby Tuesday 點解會去食:2018-12-20 我個buddy轉工,轉到去西營盤,恐怕短期內無機會撐腳枱喇!食物新鮮程度:⭐⭐⭐⭐️茄湯:好濃厚,好似食緊好多個番茄🍅咁,配上一個小麵包,好味道牛排:生熟程度,恰到好處,個人認為略為薄左少少,醬汁略咸左少少,適合重口味的朋友食物合適溫度:⭐⭐⭐️⭐️撞正今日好多公司開聖誕派對,搞到食物黎得好慢,所以都係新鮮出爐架!食物驚喜程度:⭐⭐⭐️⭐️帶子海鮮意粉:充滿住拉絲般的芝士,令愛吃芝士的朋友心醉,仲有塊焗得剛好的蒜蓉包,香脆與軟熟的溶和!—————————————————服務員態度:⭐️⭐️⭐️不過不失,當日咁忙都無發老脾,好樂意幫我追單,仲keep到笑容,合格啦!—————————————————最重要系。。。我會唔會再去?重遊指數:⭐⭐⭐⭐
Ruby Tuesday

點解會去食:

食物新鮮程度:⭐⭐⭐⭐️

食物合適溫度:⭐⭐⭐️⭐️

食物驚喜程度:⭐⭐⭐️⭐️

—————————————————
服務員態度:⭐️⭐️⭐️

—————————————————
最重要系。。。我會唔會再去?
重遊指數:⭐⭐⭐⭐