2023-07-25 28 浏览
呢间餐厅我来过好多次,多到其实d店员都已经认得我,我就系钟意呢种温馨家庭感觉,所以当有朋友话来呢头食饭,我一定建议呢间,呢度不论系气氛或者店员态度都好好,野食更加好高质啦,晚餐除左a la carte,仲可以叫set。呢到d set都好抵食,选择又多。但最吸引其实就系个$300一个人饮品freeflow 优惠,2个钟任饮5种啤酒加1梳打、House Red & White Wine、罐装Higherthan, Highball、梳打、柠檬水、果汁,就算唔饮酒都有嘢嗌到!今晚叫左dinner set,noshes要左扭扭薯条,呢个炸得超脆。wings要左余均益炸鸡翼,辣辣地配埋个酱,好好食。salad有腐乳汁凯撒沙律,呢个fusion味道好特别,我第一次食到。pizza喺呢度边点,因为佢个薄饼皮系用sourdough自己整,特别好口感,我地叫左白鬼姜蓉叉烧薄饼,呢个pizza好特别,有粒粒烧味舖嘅叉烧,配埋平时烧味舖嘅姜蓉意外地夹,芝士更加有拉丝效果。至于啤酒我地叫左cha chaan teng同mandarin &coconut tiki,两杯都好易入口,推介!cha chaan te

至于啤酒我地叫左cha chaan teng同mandarin &coconut tiki,两杯都好易入口,推介!cha chaan teng出自young master,有咸柠味,几特别。mandarin &coconut tiki 有轻轻椰子香,感觉好tropical。