夏日炎炎,因為飲得凍野多,中女為左養生,都要用食療調理下身體慕名黎食呢個白胡椒肉骨茶,個湯夠熱,配埋重味既白胡椒,飲到暖胃好舒服,停唔到口,出左身汗幾舒服 排骨大舊又好腍。另外食埋呢度出名既海南雞飯,欣賞佢個油飯夠爽身唔會太膩,雞既處理好好,唔會有陣雞既蘇味,肉質夠爽,淨係點浸住既豉油已經好好味,紅色辣醬層次豐富,有驚喜大家留意下個清湯入面既生菜絲又係超好味,又係另一個驚喜,成個湯平衡左雞既膩感。老人家鍾意食雞,特登加10蚊改雞脾肉比佢,味道同普通版差唔多,但就夠哂啖啖肉,正!老人家食得好開心試埋個海鮮炒貴刁,造法比較中式,夠鑊氣,若果用東南亞個種炒法應該味道仲濃郁。最後仲叫左個炸豆腐同串燒(忘記左影相...)炸豆腐內軟外脆,配埋既特制醬汁真係一流,我見夜晚8點已經賣哂,大家要試既就趁早。串燒都係配同一個特制醬汁,不過串燒唔點醬都已經好好味(唔知係咪炭爐燒呢)。大家可以將肉骨茶既油炸鬼點呢個特制醬汁,仲好食過點肉骨茶。

排骨大舊又好腍。

最後仲叫左個炸豆腐同串燒(忘記左影相...)