2020-09-10 252 浏览
早两日响ig无意间睇到有人介绍呢间铲屎官cafe,店内没有真猫猫,但有好得意嘅猫猫背面造型咕𠱸,背面神秘但却得意,吸睛指数极高😍 店内仲有好多猫猫有关嘅产品出售,好得意。吉吉觉得店主花咗好多心思响店舖摆设上,由心而发都系猫猫meow meow🐈吉吉被吸引后,惯性会去OR & 食店fb睇下有咩好嘢食;刚刚今个星期先再推出嘅「椰菜花饭」吉吉被佢吸引左! 之前都有听过椰菜花饭,但就从来未食过,好想试!阿公蛋包椰菜花饭杂菜汤TiramisuFlat White蛋包饭入面有椰菜花饭、粟米粒、豆腐粒。椰菜花甜甜的,因为啖啖菜入口,所以感觉又好清新好田园。最紧要系唔惊食梗成碟饭,无咁邪恶😁杂菜汤热辣辣,我睇到嘅材料有洋葱、红萝卜、蕃茄。好清甜!唔觉得有味精!好清新好田园味道😌😋Tiramisu & Flat White,味道唔太浓,「饭」后慢慢叹very good👍🏼今晚用膳感觉良好,心情愉快。吉吉必定会再去睇猫猫背影 😌

杂菜汤
Tiramisu
Flat White

今晚用膳感觉良好,心情愉快。吉吉必定会再去睇猫猫背影 😌
杂菜汤
Tiramisu