2022-03-18 62 浏览
放題餐備有唔同既野食任君選擇,任拎既野食質素都唔會話差,不過要講既緊係佢既肉啦,仲有好多唔同配菜,蔬菜任你拎,飲食要平衡,咁身體先會健康架麻😂😂 今次叫左個鴛鴦煲,唔會食死一個湯底咁DRY我地叫左日本鹿兒島黑豚肉,佢個豚肉食得出幾新鮮,唔會話好重雪味,肉既咬口同質感都唔係話好散好鞋,加上佢既脂肪分佈都平均,食完一碟又一碟,唔會話一時肥一時好瘦咁。之後仲有食佢個海鮮拼盤,上面種類都唔少,有日本帶子,廣島號,蟹棒,青口,虎蝦,蜆,螺,海鮮都幾好,無個種死海鮮味,加上佢任食,食完唔夠在叫,依樣我覺得係回左本,不過因為係任食,所以要求都唔好咁高,只要無死海鮮同清潔得乾淨,我覺得係OK啦🤣🤣