2022-07-29
💁🏻♀️食肉控既我對呢餐表示十分興奮🫶🏼,一放工即刻狗衝🏃🏻♀️🏃🏻♀️🏃🏻♀️黎,環境裝修好日系,不過地方唔大,眼望坐到15人左右,廚房好近門口,採用半開放式,坐吧枱可以睇到哂製作過程☺️湯底係豚骨,但就分清湯/濃湯,因為我同朋友都係重口味人士,所以都不約而同揀左濃湯😂😂🫣► 肉🐖愛食者拉麵 $120勁勁勁多肉啊啊!!!一塊塊叉燒鋪滿成個碗邊,碗入面仲有堆角切叉燒,真係大滿足🈵😋濃湯好creamy,唔會太咸。►特選拉麵 🍜$135呢碗肉量都唔小,原條叉燒上,條叉燒仲長過隻碗😂🤣,厚度都唔小,但咬落去唔會好韌,慢煮既感覺,拉麵係用幼身拉麵。小食炸雞都唔差!雞肉多汁juicy〠總結 ▁ ▂ ▃ ☻ 4.5/5 份量其實好多,主要係料多,味付雞蛋都比成隻,覺得已經好高質,呢個質素呢個區黎講🤔,價錢💰我覺得都合理既,仲要唔洗加一,真係要雞蛋🥚入面挑骨頭🦴講既話🤣,碗麵湯量再多啲就好喇😇
► 肉🐖愛食者拉麵 $120
►特選拉麵 🍜$135