2008-06-26 4 浏览
今日又自由题, 系星街, 仲有一D Affort 得起的小店, 这就是 Shake'em Buns 的总店, 68元, 同 3个O 差唔多, 上次在中环享受过其分店, 今次老店, 感觉的确有唔同. 一隶对著𬬻边吧台, 突然一下响声, 一个飞夹, 飞到厨师身旁, 原来是Order单. 系呢度食野, 比中环间更有外国Feel.Classic Burger 最实际, (引用外国人一句: It can't be wrong with a cheese burger), 望住师父煎扒, 不时要清理肉汁, Juicy的汉堡扒, 非常期待.Cheese Burger, 好似比中环间大份, 肉汁真是多, Wraping 张纸通常唔用, 但滴呀, 都系用张纸包一包好D. 滴出黎的, 不是番茄或生菜的水份, 而是鲜肉汁, 而且已经渗入包内, 有质素果然有质素.船街又新开了一间, 有引的话, 下次.

船街又新开了一间, 有引的话, 下次.