2023-05-31
平時飲咖啡☕️ / 食麵包🥯我都會加肉桂粉🤎依間黎自🇺🇸美國人氣肉桂卷❤️🔥專門店,真係岩晒我,📣咪走住,就算你唔係肉桂控都唔怕,仲有好多款式,部份係冇肉桂既😜~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~• ▪檸檬椰子卷(堂食)店員會幫我地加熱,暖暖地香氣更出🌡包體食落軟熟中又帶少少煙韌🤏🏻厚薄均勻。味道幾清新🍋,酸甜味都食到,椰絲份量控制得好,唔會有”攝牙”個種感覺🦷.▪Minibon 買左𝟒個唔同口味返屋企嘆,分別係💁🏻♀️依𝟐款口味(焦糖蘋果🍎 • 經典原味🤎),包體中間都係捲左肉桂另外依𝟐款(椰子🥥 • 花生醬朱古力🥜🍫)就唔係啦。而我最鍾意就係經典原味,真係啖啖都有濃郁既肉桂香🥰另外都幾推薦🥜花生醬朱古力🍫,醬既份量夠多,花生醬帶少少鹹香,朱古力又唔會過甜,平衡得幾好😝.▪肉桂脆粒 • 海鹽焦糖醬食落超酥脆💥𝐒𝐢𝐳𝐞仲要岩岩好𝟏啖𝟏粒👄點埋醬又有另一風味,不過就邪惡少少😈.夏天🥵飲番杯凍飲真係必須🍹▪️Coconut Lemonade見到佢個漸變顏色好靚,仲係新出🆕即嗌番杯試下💙飲落酸酸甜甜,帶淡淡椰子香氣,好夏日🌞.▪️經典肉桂冷泡咖啡肉桂醬配冷泡咖
依間黎自🇺🇸美國人氣肉桂卷❤️🔥專門店,真係岩晒我,
📣咪走住,就算你唔係肉桂控都唔怕,
仲有好多款式,部份係冇肉桂既😜
▪檸檬椰子卷(堂食)
▪Minibon
買左𝟒個唔同口味返屋企嘆,分別係💁🏻♀️
另外依𝟐款(椰子🥥 • 花生醬朱古力🥜🍫)就唔係啦。
而我最鍾意就係經典原味,真係啖啖都有濃郁既肉桂香🥰
▪肉桂脆粒 • 海鹽焦糖醬
食落超酥脆💥𝐒𝐢𝐳𝐞仲要岩岩好𝟏啖𝟏粒👄
點埋醬又有另一風味,不過就邪惡少少😈
夏天🥵飲番杯凍飲真係必須🍹
▪️Coconut Lemonade
見到佢個漸變顏色好靚,仲係新出🆕
即嗌番杯試下💙
飲落酸酸甜甜,帶淡淡椰子香氣,好夏日🌞
▪️經典肉桂冷泡咖啡
肉桂醬配冷泡咖啡🤎比起平時熱咖啡加肉桂味道更出🤎