2024-01-30 858 浏览
今晚嘅食神体验令人回味无穷呀!🥩 点到日本宫崎和牛,每一啖都实在太过瘾了!食材新鲜,和牛嫩滑得嚟脂香四溢,入口即化,真系肉食者嘅天堂。开胃菜嘅风干和牛配上日本烧酒,香味扑鼻,好似一场味蕾嘅前奏,准备你迎接接下来嘅和牛大餐。食物啱晒口,服务亦都非常贴心。大家喺度食住倾计,感觉到员工对呢间店嘅爱戴,而且好热情咁同客人交流,份量又足,食到翌日朝早都仲饱。以后讲到和牛,我第一时间就会谂起呢度,而且仲会推荐比身边嘅人。👍今次试食感觉真系好满足,正到不得了,每一块和牛都厚实得嚟口感一流,而且佢哋仲有几款嘅和牛我之前未试过呢!喺咁嘅环境下,和牛嘅美妙滋味更加突出。这次试食嘅经验,对我嚟讲实在系开心又难忘。🎉