2018-01-17 485 浏览
Fb見到廣告,就山長水遠黎試下啦!話曬係香港真係未聽過有臭臭窩!強烈建議大家要訂位,店舖的算大,但真係人山人海,等左一段晚間位。我地6個人一齊黎食,咩窩都可以試下!先叫左幾個小食,鹽酥雞冇得輸!必食推介!炸得非常鬆化!粉漿厚薄岩岩好,外鬆內軟!肯定係即叫即做先有嘅較果!雖然多人,小編十分配服小店有咁嘅水準!味道都一流,咸味岩岩好,忍唔住encore 多左一碟!第一次試唔係炸嘅臭豆腐,有d似老水咁。聞落比炸嘅冇咁臭(但都係臭)不過感覺冇咁熱氣,好似感覺良好d! 豆腐味唔算濃,但好滑。鍾意佢上面配嘅辣粉,味道層次超豐富!勁正!首先上個臭臭窩!wow真係臭wor! 建議叫有辣味嘅窩!佢地嘅辣真係好正!之後,魚窩都係我嘅最愛!偷聽到老闆介紹,佢地嘅魚係每日新鮮入貨之餘....聽到我o咀嘅係!佢地真係係新薑入貨!有年份嘅孜然! 好誇張呀,難怪咁鬼香!魚皮香脆,骨唔算多!推薦佢地嘅辣,對於一般食得辣嘅就叫小辣,可以刺激下嘅就叫中辣啦。我地冇人叫大辣!因為中辣已經對我黎講好辣啦!其他窩都係好食但唔特別!冇辣嘅窩味道偏淡。
我地6個人一齊黎食,咩窩都可以試下!

勁正!首先上個臭臭窩!
wow真係臭wor! 建議叫有辣味嘅窩!佢地嘅辣真係好正!

其他窩都係好食但唔特別!冇辣嘅窩味道偏淡。