其实系上星期六 (20/4/2024) 同哥哥去食晚餐讲真,前后食超过8次以上,未试过今次咁差体验首先,一去到Cashier女职员问我哋几位,我哋答2位嘅时候,我哥哥就直接入咗去 (嗱,真系我哥哥心急咗)然后女职员劲大声喝住我哥哥「唔系呢度啊,唔系你拣位㗎」成件事已好街市Feel…我哋都无出声,跟番女职员安排嘅位置坐低咁嘅价钱,食物都唔会高要求。期间食食吓,又其他客人入嚟,又系𠮶个女职员超大声咁大叫「系唔系5位啊?喂……呢边啊。你哋系唔系5位啊?听唔听到啊?呢边啊!」真系大声到相信接近成间餐厅都听到。呢D系咩服务质素?我唔明点解其他同事唔会出声。唔指教吓呢位女职员。知道餐厅只有60分钟时间,去到大约40分钟,差不多食饱,职员已密集式过嚟收嘢。当然有问「食饱喇可?」收晒枱上D碗同碟,净番饮品。我𠮶杯都未饮完,又走埋嚟系咁望,个职员都要系咁易用手拎一拎嚟望「都唔饮㗎啦可?」!!!!!!!!!!我杯饮品仲有少少,唔可以俾我饮埋㗎咩?真系食到成肚气。然后同个职员讲「唔饮啦」呢D咁嘅服务态度简直赶客走!于是同我哥哥即走!决定以后唔会再帮衬!
其实系上星期六 (20/4/2024) 同哥哥去食晚餐

讲真,前后食超过8次以上,未试过今次咁差体验

我哋都无出声,跟番女职员安排嘅位置坐低

咁嘅价钱,食物都唔会高要求。

呢D咁嘅服务态度简直赶客走!

于是同我哥哥即走!

决定以后唔会再帮衬!
2024-04-20
$136.5 (晚餐)