2012-02-26
去食哩間野之前都有上OPENRICE睇過佢D食評知道佢劣評比好評多 大多都話間野漏單嚴重+服務態度麻麻但之前有聽過朋友話哩間野D野食都OK 所以就黎試試啦點知...我人生之中就咁多左次極差既用膳經歷!!!十二點過D就上到黎一上到去就見到有個員工係廚房聽住耳機禁電話心諗雖然一大早係冇客(我地係第一台-_-)但偷懶都唔好當住客面前偷懶嘛~而廳面就有2個女仔侍應~掛住同個裝個著西裝類似經理既物體傾計有個男侍應首先上黎招呼我地同我地講由於早段既關係 所以好多野食都未有住(起碼有五,六樣都冇><)OK啦..咁我地第一ROUND就叫左必食既刺身(三文魚,甜蝦,飽魚片)仲有天婦羅,燒雞軟骨,燒雞腎,燒牛舌,燒茄子,牛油金菇,芝士焗西蘭花等等刺身係最快上既 仲用個好靚既刺身盤裝住~三文魚份量都幾多下,同埋好新鮮!其實我地一開始都食得幾開心 唔覺有咩異樣但戲肉在後頭囉!!!等左成廿幾分鐘 我地叫左既野食佢只黎左一半天婦羅雞軟骨雞腎等左十世都未見心諗佢可能睇漏單(但全場只得我地一台客,係咪咁都要漏單????!!!)於是我地再ORDER多一次同埋叫第二輪既刺身(甜蝦,飽魚片AND墨魚)好啦~
知道佢劣評比好評多 大多都話間野漏單嚴重+服務態度麻麻
但之前有聽過朋友話哩間野D野食都OK 所以就黎試試啦
點知...我人生之中就咁多左次極差既用膳經歷!!!
十二點過D就上到黎
一上到去就見到有個員工係廚房聽住耳機禁電話
有個男侍應首先上黎招呼我地
刺身係最快上既 仲用個好靚既刺身盤裝住~
三文魚份量都幾多下,同埋好新鮮!
其實我地一開始都食得幾開心 唔覺有咩異樣
但戲肉在後頭囉!!!
等左成廿幾分鐘 我地叫左既野食佢只黎左一半
天婦羅雞軟骨雞腎等左十世都未見
於是我地再ORDER多一次
同埋叫第二輪既刺身(甜蝦,飽魚片AND墨魚)
好啦~叫完就邊食菜邊等啦~
就咁又過左十幾分鐘
我D天婦羅雞軟骨仲未黎啊!!!
個人開始有D炆炆地= =
之後叫左個經理過黎 同佢講番個情況 佢就話同我地跟下
點知轉個頭又見到佢同D靚妹侍應係到傾計
唉!!真係好唔掂!!
仲有 D刺身我地TOTAL叫左三ROUND
但除左第一ROUND係正常上菜速度 之後果兩次都等左好耐先黎
其實我地又唔係叫得多 只係2人份量
唔知點解佢搞乜要搞咁耐!!!
重點係全場得我地一台客咋喎!!!!
(後尾有黎多左一兩台學生客)
我真心懷疑佢到底係咪刻意拖慢黎做??!!
仲有一樣野我覺得好奇怪!
就係不斷有人行埋黎想收我地個刺身盤
但我地仲有幾片三文魚未食晒
而佢就話要收個盤
當下真係覺得好無奈
你無其他盤用咩????!!點解一定要收我地果個??!!
最後~幾經反映~我地既天婦羅雞軟骨終於係LAST ORDER果陣出現了!!
天啊!!!足足等了一個半小時!!!!!!!!!!!氣炸了!!!!
如果唔催佢,佢一定走你單都似!!!!
但味道方面好唔掂!!!!!天婦羅太淡!!!雞軟骨雞翼太咸!!!!
總括而言,今次放題極唔抵食!
等太耐~我地食到既野根本就唔多!
員工服務態度不佳!經理也是!比人感覺做事求其!
連客人咁少都可以做到漏單 我真心佩服!
十極不建議大家黎哩到食午市放題!!!
PS.我由頭到尾都未見過我既墨魚刺身啊-_-