(非会员)
上來穩食有一段時間,見到紅磡有間咁HOT概茶餐廳,自己住系附近都有一年了~居然未食過,實在可惜,於是近日滴起心肝,試一次!說來有段插曲,黃埔街日日翻學必經,但系一直一直無發現過有時新,今日仔細咁穩多次,依然無,不來打算買M醫肚再作打算,但系心裡實在不甘,於是繞機理士南街穩多轉,終於比我穩到你啦。。。系黃埔街轉彎位。。。而且工程棚架遮曬招牌。。。講翻嘢食,我要概系雙層芝士漢堡+雙層蛋漢堡+炸比~漢堡確實一絕,汁多肉厚,雖然賣相唔夠吸引,但系吃起身就放無低,一定要挑缺點的話,就系稍微鹹佐D,不過本人食得鹹,覺得夠野味哈炸比第一口相當厚,外脆內嫩,繼續吃就覺得稍微干佐少少,不過比起其他餐廳,尚算上乘之作,勝在口味適中,而且唔會太油膩~要講少少意見的話,就系衛生感覺差少少,而且老闆做包果陣無帶手套兼同時落ORDER+收錢,確實有點令人不安~總體來講,確實值得一試
總體來講,確實值得一試