2013-05-26
呢間野ge服務態度,簡直係荒謬,由收銀阿姐、燒味阿姐到阿叔伙計,真經典!1. 叫寫野叫極都無人應,好笑ge係有個阿叔伙計經過我身邊,仲要望住我,都唔停低幫我寫野wo,呢個阿叔請返黎做咩呢?2. 我嗌碟叉燒飯加罐裝可樂,竟然係叉燒飯黎先,同個燒味阿姐講爭罐可樂,佢悔氣到呢:"得啦!等下先啦!咪落左單lor!",最後呢,我要另外一個伙記,佢先記得俾我lor!個燒味阿姐黑口黑面,好似唔想撈咁lor!3. 都係燒味阿姐,成碗叉燒飯"擲"落張枱中間,點解佢都唔放近d, 放係中間就算呢!4. 間野有幾個阿叔伙計好似d稻草人咁嫁wo,得個擺字,有人舉曬手佢地都唔應唔理,神奇!5. 最後,梗係個收銀阿姐啦!一手搶左張單同d錢,跟住低頭將要找番ge錢大力拍落張枱度,多謝都無聲!呢間野d茂利伙計無禮貌、無職業操守,做事馬虎,唔尊重顧客。難道無人投訴過嗎?
2. 我嗌碟叉燒飯加罐裝可樂,竟然係叉燒飯黎先,同個燒味阿姐講爭罐可樂,佢悔氣到呢:"[size=6]得啦!等下先啦!咪落左單lor![/size]",最後呢,我要另外一個伙記,佢先記得俾我lor!個燒味阿姐黑口黑面,好似唔想撈咁lor!
5. 最後,梗係個收銀阿姐啦![size=6]一手搶左張單同d錢,跟住低頭將要找番ge錢大力拍落張枱度[/size],多謝都無聲!
题外话/补充资料:
我發誓以後唔去呢間野,甚至會向相關部門投訴!
[i][/i][u][/u][b][/b]