2021-08-20 15 浏览
行過荃灣嘅廣場,一推開玻璃門,香氣撲面而來😍😍😍放眼只見一間食肆,唔使問一定係呢間,心諗平時同老公黎黎去去都係食個d,今日試下呢間,支持小店嘛🙆🏻‍♀️1845左右到,等左一陣就有位,有我老公鐘意既面壁位😂😂同普通位,咁我哋就揀咗面壁位,枱下面仲可以勾袋幾方便😆我地揀左櫻花蝦拉麵同期間限定拉麵,兩碗麵都幾大,首先講吓櫻花蝦拉麵,櫻花蝦重蝦味;豚肉肉味濃郁;仲有最愛既溫泉蛋熟度剛剛好,流心流得好靚😍😍😍,湯底較清,唔會冚左食料既香味,唔錯至於期間限定係完熟蕃茄大盛,好啱蕃茄迷😂呢碗揀咗直麵,好彈牙,湯底少少辣,而店員會好細心問您有啲辣得唔得?加分位,蕃茄好新鮮,但略嫌湯底清(會expert重味少少)。❣️食後感:鋪面唔大但坐得舒適,空間運用得好;服務快,野食都唔耐,食物水準唔錯,多人排隊個陣都唔會見您食完就埋黎執野抹枱催您走👍🏻👍🏻整體體驗幾好,可以一試,支持小店💪🏻💪🏻💪🏻

❣️食後感: