2016-07-03 103 浏览
同一個好耐冇見既舊同學黎到旺角揾野食,行過呢間lab見佢外形幾得意又甘啱有位,決定-齊做白老鼠試下。餐廳入面裝修較西式配上部份高枱高椅有d似酒吧,但我地兩個都唔飲酒,取而代之既係佢地既特色混合果汁,食既就以fusion 為主Red:唔多記得佢所有成份,味道比較突出既係橙同紅羅蔔,出奇地有紅菜頭而且效果相當好,令杯果汁唔會太酸同有清新既感覺廣島餅:中日fusion,仔數量多,都煎得香口,如果有魚露或日式燒汁會更正石鍋飯2.0:自己撈既鰻魚飯,配上芝士一齊撈,味道冇想像中重,平衡得幾好,適合女士們芝土薯條:邪惡!!啱啱炸起再加重厚芝士,超邪惡燒豬軟骨:重口味之選,同平時d燒豬骨唔同,佢係完全入哂味,平時食淡味多既人要三思,好此道者請進整體食物質素ok有創意,餐廳環境輕鬆適合同朋友聚舊傾計,可以有下次

芝土薯條:邪惡!!啱啱炸起再加重厚芝士,超邪惡