2018-04-01
入餐廳門口就係廚房,第一感覺好細,轉個彎入去,好似世外桃園咁,好大,裝修感覺令人好warm☺,有電視睇,又有好多board game玩。 七點入去已經幾乎滿座,好在一早book左位🤠忌廉煙三文魚配天使麵🍝($108)遠遠見侍應拎過黎已經見到有🌹在麵上面,好少樓上cafe會咁花心機👍🏻。食個時三文魚一塊塊揭開咁食,好似揭開神秘面紗咁,而且好足料,忌廉汁好多,天使面分量充足🅰日式黑椒牛柳粒飯🐂🍚($114)牛柳同飯比例一半半,剛剛好,牛柳粒粒大大粒,仲有青黃紅椒同洋蔥做配菜,色彩繽紛又好味😃Set dinner 包一杯$38飲品,多過$38就補差價。呢杯叫「戰車」,原價$48。其實係一杯可樂加個雪榚球,雪榚係vanilla味,有得飲又有得食雪榚,好滿足😋!我就叫左花茶-薰衣草+茉莉花+檸檬馬鞭草,原價$56,聲稱可以安定神緒,呢排做野好暴躁,所以呢壺花茶好適合我😌,味道甘香,好舒服。
七點入去已經幾乎滿座,好在一早book左位🤠
忌廉煙三文魚配天使麵🍝($108)
日式黑椒牛柳粒飯🐂🍚($114)