2023-11-13
晚餐時間去到full house!!餐廳門口位好靚,裏面裝修感覺都有用心佈置,小清新~覺得食物幾好食~☁️自選沙嗲串(6串) $98共六串,分別係雞肉、豬肉同牛肉各兩串。好食!!沙嗲串烤得信香香的,一上台香味直撲入嚟!!最鍾意豬肉,絲絲脂肪充滿油脂香,入口係彈牙爽脆的!!!一定要沾上濃郁香香甜甜嘅沙嗲花生醬~☁️ 正宗泰式海南雞 $118海南雞好嫩滑,外皮浸得金黃油光十足,雞皮輕易撕開,裏面雞肉嫩滑好食,啖啖肉!!海南雞的辣蘸汁好惹味,再食啖配食嘅青瓜即刻好清新!!☁️ 炒通菜 $68蝦醬炒通菜,蝦醬好香~沾滿每條菜,入口啖啖都食到蝦醬香,好惹味!!而且通菜都炒到好爽脆~☁️ 菠蘿海鮮炒飯 $138最鍾意食呢個!用菠蘿裝住炒飯,真係食到好多新鮮菠蘿!!而且菠蘿好甜,連埋炒飯一齊食甜甜的好開胃。炒飯比較濕,配料豐富,有肉鬆、三色豆、魷魚、蝦、腰果等,每一啖口感十足!!☁️泰式椰汁冰 $32泰式椰汁冰,泰國嘅滋味~
☁️自選沙嗲串(6串) $98
☁️ 正宗泰式海南雞 $118
☁️ 炒通菜 $68
☁️ 菠蘿海鮮炒飯 $138
☁️泰式椰汁冰 $32
泰式椰汁冰,泰國嘅滋味~