假日想同朋友去靜啲區聚下, 於是就揀左呢間cafe hea 下(*´꒳`*)店內的裝潢有點少復古但清新, 係寧靜休閒晚感覺~~望下個menu, 覺得甜品比較吸引( ͡° ͜ʖ ͡°)朋友就點了這個, 望落去都幾大份, All Day Breakfast @$108(Black Truffle, Scrambled Egg, Bacon, Baked Bean, Potato Wedges, Mini Croissant, Grilled Tomato, Mushroom) 雞肉磨菇忌廉汁闊條麵@$88本身想上天使麵點知缺貨(//∇//), 於是揀左特別啲既麵闊條麵~ 初時泥餐個份量好似好細, 但原來食起上泥其實都幾飽(=´∀`) , 麵唔會太軟都唔會太硬, 啲忌廉汁唔係果啲好大截醬果啲反而係融左係啲麵上, 所以啲麵食落唔會太乾無味; 而成碟既雞肉同磨菇都好多!! 唔錯唔錯, 最驚係麵多餸少, 反而係餸都幾多, 差唔多食完碟麵仲有野咬下(๑・̑◡・̑๑)雖然個賣相可以再靚啲哈綠茶紅豆麻糬窩夫 @$102賣相幾精緻的~~ 同朋友分都幾好砌(^ー^) 每份上面有cream但又唔會太漏加埋紅豆, 本身窩

店內的裝潢有點少復古但清新, 係寧靜休閒晚感覺~~

望下個menu, 覺得甜品比較吸引( ͡° ͜ʖ ͡°)

朋友就點了這個, 望落去都幾大份,
All Day Breakfast @$108

All  Day  Breakfast

雞肉磨菇忌廉汁闊條麵@$88

雖然個賣相可以再靚啲哈

綠茶紅豆麻糬窩夫 @$102
賣相幾精緻的~~ 同朋友分都幾好砌(^ー^) 每份上面有cream但又唔會太漏加埋紅豆, 本身窩夫唔太硬match得幾好

綠茶紅豆麻糬窩夫

呢間小店好適合同朋友聚會, 好有慢活的感覺, 是原都因為呢間店既食物都真係好慢好慢( ´Д`)y━・~~
闊條麵等左差唔多半個鐘先有, 最後好彩甜品都係叫定先先無等咁耐~ 好就係小店唔會趕你走, 所以最後同朋友一直傾住計食都差唔多兩個鐘, 食物既質素同份量就幾好ʕ•ᴥ•ʔ