2019-08-24
放假下午行到攰攰地 想揾地方坐下hea下。忽然醒起旺角附近應該有好多好坐既cafe,於是就openrice下,見到依間啲相睇落都唔錯,一於上去試下。我地太約六點左右去到,可能時間尚早,人唔太多(到後來七八點就開始多人喇)。店員安排左近窗既四人位俾我地兩個,寬敞舒服🥰我地叫左凱撒沙律同忌廉三文魚配天使麵既dinner set,仲加左一個心太軟配雪糕,又叫左蒜香雞翼😋凱撒沙律個沙律啲菜都好新鮮,而且我鐘意佢已經撈好左沙律醬,每一口菜都有沾到沙律醬,不錯。忌廉汁三文魚天使麵天使麵個忌廉汁好味喎!creamy得黎又唔會太膩,而且天使麵質地煮得好好,少少煙韌,幾有驚喜😋蒜香雞翼雞翼有成六隻咁多🤪而且炸得好香脆!心太軟配雪糕心太軟一挖開已經有好多朱古力醬湧出黎!佢即叫即製,熱辣辣既心太軟加埋凍冰冰既雪糕,好滿足🤩榛子朱古力杯朱古力對於我黎講有少少偏甜,但都香榛子味既,不過不失。Oreo奶昔杯奶昔邪惡又好飲啊!每啖都滿滿oreo味,肯定店主落足oreo落去打杯奶昔!勁快被我k.o.左🤪除左食野同環境舒適,cafe仲有成個櫃既boardgame,一太班人黎玩都好岩!今次我地只有兩個人就無玩boardg
凱撒沙律
忌廉汁三文魚天使麵
蒜香雞翼
雞翼有成六隻咁多🤪而且炸得好香脆!
心太軟配雪糕
榛子朱古力
杯朱古力對於我黎講有少少偏甜,但都香榛子味既,不過不失。
Oreo奶昔
除左食野同環境舒適,cafe仲有成個櫃既boardgame,一太班人黎玩都好岩!今次我地只有兩個人就無玩boardgame, 但cafe有免費wifi,我地睇下youtube食下野,都hea左兩個幾鐘先捨得走🤣🤣