今日諗住帶埋隻狗去打卡食嘢,點知而家唔俾狗入,連唔係出餐位嘅另外一邊都唔俾狗入,其實你用外賣紙杯紙碟咪得囉😅都算數我嗌杯士多啤梨latte,好難飲士多啤梨醬加奶附送隻蚊🙄🙄,staff完全唔睇清楚。不過我照飲,因為我有啲血糖低頂唔順,我去攞杯嘢飲嘅時候行都行唔到,全部Staff其實喺度傾偈,我唔知佢哋係睇唔到我咩情況定係睇到唔理,我行到過去都拎唔到杯嘢,都冇人幫手問我有咩需要或者幫我拎杯嘢去座位度,仲要我自己爬過去張枱度,唯獨是係有一個女仔叫醒目啲收走枱面個杯。我飲完杯嘢再問佢哋攞糖水直接飲,都冇人問我需唔需要幫忙。我嗌杯嘢飲企唔穩攞嘢飲,你可以覺得我攰。但去到我直接攞糖水飲都冇人有反應,要有幾聰明嘅Staff先做到😅😅Btw strawberry latter 搞到我肚痾
Btw strawberry latter 搞到我肚痾
2023-11-06