2025-03-31
鍾意飲酒🍻又鍾意食生蠔嘅你留意👀尖沙咀開左間任食生蠔,任飲靚酒既餐廳🍴平日$998/位,而家做緊半價😱即是$499/位以生蠔🦪為主,除左主食同小食之外,佢地生蠔🦪任食,紅酒、白酒、汽酒、啤酒、汽水通通都係任飲😱120分鐘比你無限追加,比你食飽飲醉😬😳一大班朋友收工放鬆一下都幾正😍星期五、六仲設有live Band Show❣️可惜我當日去到係平日😬不過見至佢有大大既舞台,應該會好有氣氛❣️🔸凱撒沙律🥗非常足料,以新鮮羅馬生菜配上無花果同蕃茄仔,好開胃🤤🔸大富蠔忌廉湯仲生蠔熬製嘅忌廉湯😱我都係第一次飲,原來真係幾夾,浸住咗一隻生蠔同法包🥖入曬味🔸大富蠔雞尾酒生蠔用咗雞尾酒浸住,有三款口味😋每一種口味都好驚喜,夠獨特😋有法國紅酒辣根茄醬、日本燒酌墨西哥黃辣椒醬、澳洲白酒牛油果檸檬莎莎醬😋🔸三色焗大富蠔熱辣辣,非常新鮮有三種口味😋三色芝士、蒜蓉牛油、蕃茄肉醬❣️而我最鍾意就係蕃茄肉醬,唔知你哋又會鍾意邊一種呢?🔸日本生蠔🦪任食❣️❣️淡淡嘅海水味,完全唔腥😋每一隻都非常肥美又大隻😋喜歡食生蠔嘅你,不妨過嚟挑戰食到幾多隻?🔸香草嫩春雞拼大蝦🔸升級鹿兒島A5和牛西冷溫馨提示❣️店舖設有原價加一服務費而家設有
尖沙咀開左間任食生蠔,任飲靚酒既餐廳🍴
平日$998/位,而家做緊半價😱即是$499/位
星期五、六仲設有live Band Show❣️
🔸凱撒沙律🥗
非常足料,以新鮮羅馬生菜配上無花果同蕃茄仔,好開胃🤤
🔸大富蠔忌廉湯
🔸大富蠔雞尾酒