2014-12-23
係openrice搵到呢間咁多好評嘅fusion餐廳睇到d菜色都幾特別同吸引所以決定約埋3個好友去呢到gathering地址寫住係廟街 於是我地好傻仔咁行左入去有廟街牌坊果邊原來係對面街 要過馬路去返對面 大家千其吾好好似我咁啊當日已經BOOK左張4人枱, 不過就安排左坐係最出嘅枱餐廳吾大,燈光暗暗地同柔和FEEL,幾好情調我地點左幾款菜,包括芒果魚柳沙律,四季PIZZA,PORK RIBS同埋雞肉卡巴上菜前侍應端上一兜贈送嘅胡椒餅,味道有小小辣味,配上個好FRESH嘅汁,都幾好食朋友們叫左支白酒,侍應以一個冰袋裝住送上,確保白酒吾會耐左吾夠凍,服務吾錯不過我吾識飲酒嘅,所以我對支酒都冇乜評價第一道黎嘅梗係前菜,芒果魚柳沙律份量十足!而且配上芒果同佢一個酸酸甜甜嘅汁,真係夠哂開胃啊!跟住係四季PIZZA,係MENU推薦菜式之一,芝士非常FULL鍾意食芝士嘅朋友一定吾可以錯過啊!個PIZZA底厚度同脆度都恰到好處再黎一份PORK RIBS!!呢個真係好正啊!!整得幾淋,骨肉分離!!吾會浪費左D痴係骨上嘅肉仲有就係雞肉卡巴,係中東美食,岩岩好四件,一人一件味道不過不失,冇乜特別,但都幾飽食
地址寫住係廟街 於是我地好傻仔咁行左入去有廟街牌坊果邊
原來係對面街 要過馬路去返對面 大家千其吾好好似我咁啊
當日已經BOOK左張4人枱, 不過就安排左坐係最出嘅枱
餐廳吾大,燈光暗暗地同柔和FEEL,幾好情調
不過我吾識飲酒嘅,所以我對支酒都冇乜評價
而且配上芒果同佢一個酸酸甜甜嘅汁,真係夠哂開胃啊!
整得幾淋,骨肉分離!!吾會浪費左D痴係骨上嘅肉
味道不過不失,冇乜特別,但都幾飽
UM....吾識點形容,可能我本身都吾食M記嘅蘋果批,所以就麻麻地個批,
不過朋友們都覺得吾錯嘅
年紀輕輕已經係MANAGER,全因為佢真誠友好嘅態度同熱情,令老闆好重用佢
佢仲調左每人一SHOT酒俾我地,杯酒視覺效果好靚,睇住D酒慢慢沉落去化開好正!