慶祝日諗住食餐好少少,點知就衰收尾🤦🏻‍♀️8 點幾去到,話 d 套餐賣哂,得返散叫。然後其中一個老闆人物熱情地介紹我地食和牛丼 (但佢係讀井😓果下都覺得有點不安架啦,係日本餐廳做都可以讀錯既) 咁我地就試啦,加埋個秘制汁真係 ok 好食既,入口咬兩下就融了。只係食左一半就覺得有 d 漏,要食返 d 沙律同黃蘿蔔解下膩先可以繼續。另一個好處係沙律,湯同漬物係任食既。散叫左幾片牛,同牛舌試下,但 d 肉上左超過四個字都未有爐俾我地😰 牛都嫩滑既,但唔夠肉味。牛舌係厚切,要用 d 力先咬到,第三舊近筋位我係咬唔開🤦🏻‍♀️ 明太子雞翼都普通。重點係食到一半隔離有枱人入左黎,兩個老闆就一樣熱情介紹啦,但就俾我地聽到佢地話可以照叫套餐,只係有 d 種類無,但可以補其他款俾佢地。我地聽完心諗,咁點解頭先佢地唔咁樣同我地講可以咁做啊🤷🏻‍♀️有 d 嬲😤基於服務安排都幾混亂,食物質素又普通,未必會再去了。
慶祝日諗住食餐好少少,點知就衰收尾🤦🏻‍♀️

明太子雞翼都普通。

基於服務安排都幾混亂,食物質素又普通,未必會再去了。