招聘中
薪金面议
11天前
2020-07-12 25 浏览
同朋友放工後, enjoy 公眾假期前夕而一起的一餐的四人行(Dinner time):本身我本人食泰國菜都有指定喜歡必點既菜式泰式柚子蝦沙律:一坐低要有d開胃同warm up 同朋友傾計既mood,有d酸酸甜甜既apetitizer 都不錯,柚子亦很juicy!麵包焗咖喱軟殼蟹:因為本身自己都好鐘意食stuffed items:個碗同涵一齊食,咖喱而且唔太辣又夠香,下次月帶老公黎一定會再食!好多泰國菜既地方好似未必有呢一道菜。第三鐘意就係泰式生蝦,因為texture 較薄易入口,而且新鮮。總結:每人食200幾蚊,飲埋椰青真係一個好大滿足既泰式菜晚餐。所有都是做得好,而achieve 到感受到去左泰國一樣既feel 既一餐泰國菜

總結: