2010-05-22 64 浏览
好评如潮,食完见城,老实不客气拉队黎左呢到买d甜品做下午茶。Macaron唔系今日既选择,要了其他甜品,Cream Brulee,Apple Crumble ,Tiramisu,Chocolate Dome,Mille feuilles各要左件。Cream Brulee,面头焦糖够重手,好脆。奶味好浓郁,不过亦冇盖过蛋味,蛋味亦好重,好香,够哂滑溜,唔会太甜,作为镇店之宝系有道理的。Apple Crumble,系第二吸引,当然也要了一客,面头脆脆因为冻食始终打了折扣,不过苹果粒雪过就更爽口,没有太大惊喜既一款。Tiramisu,虽然好似系大路野,话哂都系甜品店,试下又无妨呢,果然不得了,软滑非常,酒味不太重,友人觉得软芝士那层多了点,不过都系很有水准既Tiramisu。Chocolate Dome系友人之选,试左啖,外面朱古力够滑,入面有蓝莓朱古力慕丝,望落好似会好甜,食落还可以呢。Mille feuilles,两个字松化,吉士好香,不过真系略为少了点,要打孖食两旧先满足。服务是不错的。每件卖40蚊,友人付钞,又要同友人讲多谢啦。

服务是不错的。每件卖40蚊,友人付钞,又要同友人讲多谢啦。
见到都开心
Cream Brulee 够滑溜