2007-12-22 20 浏览
大概8點半度到~見有4,5個人係門口排緊隊但一去到,老闔娘就帶左我圍mama上樓坐~樓上無樓下甘好空~迫左D同埋有D焗~今次嗌左三文魚,鰻魚炒飯,火炙三文魚壽司,面鼓湯,象拔蚌同燒牛肉壽司~仲有1仵刺身壽司吾得叫物...三文魚($25半磅):厚切三文魚非常好!!好新鮮~掂過好多日本店!25蚊真係抵到爛!必食推介!!!鰻魚炒飯($48):好大碟~同mama2個人食完係超飽!!!鰻魚份量好多~啖啖都有鰻魚粒!不過略嫌油左小小~隨飯附送面鼓湯火炙三文魚壽司($ ??):menu上幅圖係真係有火架~貪得意嗌既~不過上碟時無火~有D失望....火炙三文魚好肥美!!師博燒得吾錯,o個面有小小脆脆地!正~但加左pat cream~就略嫌溜左小小~但都幾好!!! 面鼓湯($10):mama嗌既~因為吾知鰻魚飯有得送面鼓湯~單叫要成10都幾貴~同埋吾熱~mama話好難飲...象拔蚌壽司($8 一件):普通~象拔蚌略嫌細塊左小小~燒牛肉壽司($8 一件):肉質幾嫩!okay ~ 今次好人D~服務態度無上次甘好~同理有個新既服務員~好似咩都吾係好知甘~不過好在態度友善XD
大概8點半度到~見有4,5個人係門口排緊隊
但一去到,老闔娘就帶左我圍mama上樓坐~
樓上無樓下甘好空~迫左D同埋有D焗~

象拔蚌壽司($8 一件):普通~象拔蚌略嫌細塊左小小~
燒牛肉壽司($8 一件):肉質幾嫩!okay ~