餐厅: 銖記海鮮飯店
资讯:

2004-07-02 12 浏览
今日係我第一次黎銖記食,下午同屋企,共6大2小,0係銖記食0左個唔錯0既午餐~我地叫0左一窩雞翅,半隻風沙雞,一碟帶子西蘭花,一碟炒牛柳粒,2碟蒸魚(因為條紅較細,所以要2條),另外加2杯咖啡~總共食0左六百几蚊.個翅都ok,因為好平,二百几蚊但一大窩,我地咁多人食都夠食,翅雖然唔係好靚,但勝在真係翅,份量足,價錢又平,掂丫~個風沙雞好多蒜頭,0岩哂我呢個蒜頭怪!西蘭花帶子中規中矩啦,d西蘭花唔太入味.個牛柳粒都ok.2條魚就最好味,好鮮好嫩,唔錯~咖啡都ok,不過唔夠濃.食完飯,阿姐仲送0左窩例湯過我地,唔錯喎~
食完飯,阿姐仲送0左窩例湯過我地,唔錯喎~