2018-11-04 273 浏览
今次就朋友 係佢屋企附近食dinner 難得黎mos 呢個食物沙漠 試下石門啲新餐廳 🍴見呢間都幾多人食 環境又幾chill 就試下啦叫左個雜莓藍芝士salad 個cheese 同啲沙律🥗菜好夾 仲有好特別嘅沙律油 感覺好fresh 食完食慾大開 另外叫左兩個main course 同friend share 食一個係我地都好鍾意食嘅蕃茄大蝦意粉 蕃茄汁仲有啲soicy 嘅 好足料 好飲你都有3/4隻羊架 唔會全熟 夠熱又小小紅 食落好juicy 點埋佢個汁食 好特出到羊肉味 羊架有兩大件 配埋個薯蓉 好正 另外為左興足happy friday n 一啲開心事 叫左一set 刺身食 有大甜蝦 鮮甜肉厚三文魚🍣 個大海膽杯 底下仲收藏左帆立貝❤️😋🤤油金魚 吞拿魚 全部都係我最愛 意思不到係馬鞍山有好野食之餘 仲係一間fusion菜食到好味野 唔伏環境都好好靜中帶旺 又有氣氛 店員服務好 仲有節日優惠 drink drink🍺買二送一 仲有萬聖節🎃裝飾佈置

2018-11-04