N+ BURGER

2024-09-12 325 浏览
👧🏻不專業食評👧🏻 *評分超過👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻為推薦最近黃竹坑終於開左個新商場, 在呢個美食沙漠入面有番多少少正常嘅餐廳 雖然商場入面lunch價錢定價都系偏中高價 而當中美式快餐黎講就只有m記同呢間N+ burger 見到呢間門面系行美式精緻路線 望落好似幾高級 但系呢間同對面間table一樣無商場入面嘅門口 要在外面入去間餐廳我地就試佢地N+ 經典漢堡同埋2個跟餐嘅薯條同薯角 跟餐嘅薯條/薯角可以選一個醬分別系BBQ或者蜜糖芥末醬 咁啱我地可以2個都試哂啲野食黎到果陣 比個包啲size嚇親 果包似系有2-3個shake shack包嘅份量 又大又厚 所以都算貴得有道理嘅😂 漢堡包有滿滿的餡 女仔好難一口咬哂全部餡料 口感幾豐富 佢啲漢堡扒系偏鬆軟類型 我比較驚喜系佢地用酸種麵包黎做漢堡包 一直以為酸種麵包系偏硬同韌 但呢個包好鬆軟 推翻左我以往對酸種麵包嘅偏見 不過女仔好易食完一個包就已經飽飽地 食唔哂啲薯條薯角 呢度嘅薯條系似m記果隻薯條但無m記啲薯條咁鹹 醬汁方面 蜜糖芥末系好食過BBQ 但我都系比較鐘意茄汁配搭多啲 薯角啲口感亦十分紮實 如果3個女仔黎食建議可以只跟一個餐
👧🏻不專業食評👧🏻
*評分超過👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻為推薦

N+  burger

啲野食黎到果陣 比個包啲size嚇親 果包似系有2-3個shake shack包嘅份量 又大又厚 所以都算貴得有道理嘅😂 漢堡包有滿滿的餡 女仔好難一口咬哂全部餡料 口感幾豐富 佢啲漢堡扒系偏鬆軟類型 我比較驚喜系佢地用酸種麵包黎做漢堡包 一直以為酸種麵包系偏硬同韌 但呢個包好鬆軟 推翻左我以往對酸種麵包嘅偏見 不過女仔好易食完一個包就已經飽飽地 食唔哂啲薯條薯角 呢度嘅薯條系似m記果隻薯條但無m記啲薯條咁鹹 醬汁方面 蜜糖芥末系好食過BBQ 但我都系比較鐘意茄汁配搭多啲 薯角啲口感亦十分紮實 如果3個女仔黎食建議可以只跟一個餐 都好飽下

飲品方面我地試左lemonade 佢地會比個杯你自己去部飲品機求裝梳打水同入面嘅汁撈埋 姐系一買左野飲有個杯 其實可以無限添飲 幾好 味道亦很refreshing☺️

N+經典漢堡 ($68)
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
薯條/薯角(跟餐+$40)
評分:👍🏻👍🏻👍🏻
Lemonade (跟餐+$40)
評分:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
N+  burger