2022-08-25 45 浏览
餐廳有成三層高,仲有户外座位添呀♨️裝修型格得嚟有情調,啱晒情侶約會撐枱腳,又或者三五知己飲酒chill下。🐔單飛雞翼 山椒味 ($68)即叫即炸,炸漿夠薄,肉汁一咬即爆🤩雞翼肉質厚嫩,山椒芳香獨特,略帶檸檬清香。麻麻哋幾刺激,我哋食到停唔到口🤣🍝四川担担溫泉蛋卡邦尼意粉 ($188)呢個根本就係濃縮版嘅担担麵!卡邦尼嘅忌廉醬汁能夠減低担担嘅辣度👍🏻較易入口,麻醬味濃~多重口感,層次分明👏🏻🥩頂級牛板翼扒 配 Harvest Syrah, Australia ($348)牛板翼位於梅花肉中心部分,油花豐富肉質柔軟~食靚扒配靚酒,是常識吧🤣Harvest Syrah, Australia飲落黑果味濃,口感偏厚,滑度適中👏🏻同呢塊牛板翼配合得天衣無縫。

🐔單飛雞翼 山椒味 ($68)

🍝四川担担溫泉蛋卡邦尼意粉 ($188)