今日同朋友去左食呢间波多米亚风既餐厅🌱打卡又得 野食又正 要大推呀!❤️首先 我地叫左 香煎美国安格斯肉眼(5成熟)肉眼颇软腍松化👍🌟 仲带有小小肥令整体更好味 ☺️除外 仲配有白酒蓝芝士忌廉汁 酸酸甜甜的更开胃 中和了油腻感😝 不过本身肉眼都好够味😆 唔使刻意加个汁也够正👍😍此外 香煎慢煮西班牙伊比利亚黑豚鞍也是推介之选!重量级黑豚鞍超厚!😍且煎得刚好 绝对唔鞋😛配上蜜桃🍑+牛油果🥑粒绝对是新尝试新惊喜💯 还有香煎白鳕鱼柳都是推介之选!👍食无骨既鱼是最爽的!🤣 鱼柳好新鲜 够哂鲜甜🤭 且煎得岩岩好 鱼肉够滑🥰 建议要连埋自家制橄榄杏仁酱一齐食 就会入哂味😚饮品方面 我地各自都被 strawberry 🍓 avocado 🥑 smoothie 吸引 ❤️ 夏天饮好解渴!士多啤梨味较重 反而avocado 就冇咁浓 唔系药水味嚟🤭😆 连埋smoothie 好顺滑 易入口 好快就比我饮哂成杯😍最后当然唔少得大爱既甜品 私心地拣左 提拉米苏梳乎厘班戟蓬松感max!!🥰 可可粉简直系overloaded 😚班戟份量都几大 蛋香味也几重 值得回头再食呀!论打卡嚟讲 直头是超哂班😍👍 环境好多细节位都好
今日同朋友去左食呢间波多米亚风既餐厅🌱
打卡又得 野食又正 要大推呀!❤️

首先 我地叫左 香煎美国安格斯肉眼(5成熟)

此外 香煎慢煮西班牙伊比利亚黑豚鞍也是推介之选!

最后当然唔少得大爱既甜品 私心地拣左 提拉米苏梳乎厘班戟

论打卡嚟讲 直头是超哂班😍👍 环境好多细节位都好充斥波多米亚风 舒适度满分 💯🤭我地坐果位仲好阔落 且仲有个千秋位比我地影靓相 😚岂能错过呢👍😆