2020-05-04
呢排肺炎嘅關係,我少會離開屋企出去食嘢。但係由於見到 Machy’s 有買一送一嘅優惠,咁啱要去開嗰邊,所以就決定做完嘢之後去試一試你間小黃店嘅質素💛好彩一早book咗位,一入到去差唔多坐滿了人(因為要隔1.5米🤭)店員帶我哋去水吧枱先睇 Menu 📜 有卡位嗰陣先俾返我哋過去😻經過一番商討,我哋叫咗雞肉漢堡($98)、鮮蝦黑松露意粉( $98 )、是日餐湯(南瓜湯)。南瓜湯濃郁同Creamy,有南瓜蓉係湯入邊🤤口感仲好清甜tim😻聽店員介紹,好似每日嘅湯都唔同,落單嘅時候要問清楚雞肉漢堡果然冇令我失望,睇過網上好多評價,令到我對佢期待已久!我同朋友💁🏻♀️兩份食,用隻叉一刀切落去嘅時候,d肉料已經爆緊出嚟😍漢堡用料十足,入面嘅材料多到單單用一個漢堡包都包唔住。脆皮嫩滑嘅雞扒配上充滿汁嘅洋蔥,仲有增添清新感覺嘅番茄和生菜🤩簡直令人一試難忘至於鮮蝦黑松露意粉,黑松露味道10分突出
是日餐湯(南瓜湯)
雞肉漢堡
至於鮮蝦黑松露意粉,黑松露味道10分突出